top of page

Billedkunstner udgiver børnebog uden billeder...


Umiddelbart kan det lyde lidt ironisk - at en billedkunstner er med til at udgive en børnebog uden billeder?

Det betyder noget at skabe rum til fantasi og kreativitet - og det er vigtigt, at børn får en chance for at de i fantasien kan skabe deres egne billeder. Det giver dem muligheden for at udtrykke deres følelser med andet end ord, og de får anledning til at udvikle deres fantasi. Formår vi at holde fast i disse evner - selv i en travl hverdag - er det med til at udvikle alle sider af barnets personlighed. Og det kan vi hjælpe på vej, når vi skaber nærvær, samtale og engagement mellem barn og voksen. Barnet føler sig anerkendt, når de oplever, at de bliver mødt i deres fantasi, kreativitet og tanker - så føler de, at de er noget værd - og deres selvværd styrkes!

Derfor og på grund af den ellers positive modtagelse og opbakning vi har fået efter udgivelsen af Filifyt-bog 1 udgiver vi Filifyt-bog 2 medio august 2017. Vi har denne gang fået hjælp fra en 0. klasse fra Muldbjergskolen Hjørring, som er kommet med værdifulde idéer til Filifyt-bog 2.

TV2 Nord var med. Se indslag med forfatter Elisabeth Nørkjær og undertegnede. Spol frem til 12.30.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page