top of page

(Måske) verdens første bog hvor børn kan tegne deres egen forside

Filifytten 2 - Jagten på den forsvundne glæde

Bogforum starter på fredag og i den forbindelse er jeg med til at udgive Filifytbog 2. Vi har denne gang haft hjælp fra en 0. klasse som er kommet med sjove og nye input til den nye bog - og bogen er denne gang lavet sådan at børn selv kan tegne deres forside. Vi håber at se så mange så muligt på Bogforum - på gladeligt gensyn!

Dbh Lise Vestergaard

---

Lise hørte som elev sin lærer Elisabeths tryllebindende filifytfortællninger - som ca. 30 år efter skulle blive til Filifytbog 1 & 2.

Bogen er en uformel ‘snak-sammen-bog’ til børn og voksne, hvor man gennem oplæsning, dialog og leg skaber rammerne for, at barnet bliver inspireret til at tænke nyt og udfolde sin skabertrang. Børnebogen er uden billeder, fordi barnet selv skal bruge sin fantasi og skabe billederne. For det er her, børn udvikler kreative evner og færdigheder, så de er bedre rustet til at finde løsninger og tackle udfordringer.

Lola Jensen/Familievejleder skriver i forordet:

‘Jeg er sikker på, at det bliver alletiders læsehøjtbog for de 4-9 årige, som efter de indledende sider og skuffelsen over de manglende billeder, vil blive suget med ind i historiens spænding og fantasiens magiske væsen med mulighed for selv at danne billeder i eget hoved. Det kan ikke gøres bedre.’

En bog af forfatter, Elisabeth Nørkjær & kunstner Lise Vestergaard

Ved køb af denne bog støtter du SMILFONDEN.

SHOP: https://www.lisevestergaard.dk/product-page/filifytten-2-jagten-p%C3%A5-den-forsvundne-gl%C3%A6de

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page