top of page

'Jeg går på det lille hus for at se på kunst...?' Bomhus blev til billedhus


Galleri Bomhuset og nye værker.

Bomhuset på Amagerbrogade 16 har eksisteret siden 1920. Sådanne bomhuse har der været ved de fleste indfaldsveje til København og andre steder på hovedlandevejene. De brugtes til betaling af afgift for benyttelse af vejen (bidrag til vedligehold). I dag er Bomhuset blevet til et 'billedhus', et galleri der repræsenterer danske såvel som internationale kunstnere - kendte som mindre kendte. Galleri Bomhus primære fokus er rettet mod markante kunstnere fra den helt unge generation.

Det næsten 100 gamle, topcharmerende og hyggelige bomhus emmer af historie og nærvær! Og der er billeder for enhver smag... Lige nu kan du nu se de seneste billeder fra ‘posterwall’- billedrække som er skabt ud fra begreber som glæde, mening og tid. Eksempelvis billedet 'JOY' - Let your heart sing, en note om at tømme hovedet og lytte til hjertet. På glædeligt gensyn! Galleri Bomhuset, Amagerbrogade 16A, har åbent i weekenden fredage 16.00-18.00 og lørdage 12.00-14.00. kontakt@galleribomhuset.dk

Tak til Galleri Bomhuset!

Billedkunstner Lise Vestergaard :)

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page