ART FOR LIFE

På ART FOR LIFE doneres dine køb direkte til grønne formål.

ART FOR LIFE er en platform hvor du kan erhverve dig kunst med rigtig god samvittighed. Det er nemlig kunst med bæredygtige budskaber, skabt på bæredygtige principper. Og samtidig så går 100% af salget, ja - 100% af salget går ubeskåret til organisationer med grønne formål som f.eks. Plastic Change, Verdens Skove, Klimatræ og LØS Marked. Hvis imponerende, uvurdérlige indsatser til grønne formål kommer os alle tilgode. Og hvis mål er at sikre en fælles og bæredygtig fremtid.

Ambitionen er at skabe en fællesskabsfølelse, og hylde ildsjæle og organisationer som hver dag gør en helte gerning for at skabe en fælles fremtid med muligheder.

Alle der erhverver sig kunst fra ART FOR LIFE - anderkendes med et diplom - og hvis ønskes en tak på de sociale medier for deres særlige bidrag.

Påtænker du og din virksomhed at få nyt på væggene kan I altså nu, ved samme lejlighed være med til at støtte gode og grønne formål.

OM INITIATIVET
ART FOR LIFE er et non-profit projekt, som er startet af Lise Vestergaard, som en håndsrækning til grønne formål, som vi netop i disse tider og grundet Corona-krisen IKKE må glemme.

Alle folk med interesse for ART FOR LIFE kan gå ind og yde støtte til grønne formål enten ved at købe kunst med bæredygtige budskaber eller blive sponsor så flere ART FOR LIFE billeder kan få liv. (Skriv mail på info@lisevestergaard.dk - hvis du er nysgerrig på at blive sponsor)

Bag initiativet:
Lise Vestergaard, initiativtager og billedkunstner
Tak til @Kbh Kunst

xxx (Coming up)

NUVÆRENDE BIDRAG D.D.:

DKK 27.000

Skærmbillede 2020-12-03 kl. 23.09.05.png

DKK 16.500

Skærmbillede 2020-12-11 kl. 20.28.46.png

DKK 9.000

DKK 1.500

Skærmbillede 2020-12-31 kl. 08.44.30.png
VERDENS SKOVE
Nuværende bidrag til støtte og bevarelse af
regnskov svarende til ca. 6 fodboldbaner, 38.790 m2. TAK!
KLIMATRÆ
Nuværende bidrag 
svarende til til beplantning 425 træer. TAK!
LØS MARKET
Nuværende bidrag 
Donation til ny LØS MARKET Østerbro. TAK!

JULEKALENDER 2020

We don’t have any products to show here right now.