top of page

BE MORE. USE LESS.

TRAVEL EXHIBITION

USE_LESS_A1.jpg
  • 12 kunstværker med hvert sit klimatema

  • 12 podcasts med inspiration til at bruge mindre

  • 12 konkrete ideer til at kick-starte din handling for klimaet

”Be More – Use Less” er et samarbejde mellem den anerkendte kunstner Lise Vestergaard og energi-koncernen EWII med det formål at inspirere danskerne til at skrue ned for forbruget og skabe små forandringer, der gør en stor forskel for den enkelte og i det samlede klimabillede. 

”Be More – Use Less” giver konkrete anvisninger til at handle mere klimavenligt i en hverdag, hvor skemalagte planer, løftede pegefingre og stort tidspres ofte sender de gode intentioner til tælling. 

 

12 podcasts, 12 kunstværker og 12 konkrete idéer til handling

Kernen i ”Be More – Use Less” er 12 værker skabt af kunstneren Lise Vestergaard, hvor hvert værk behandler et klimaaktuelt tema som natur, genbrug, madspild og grøn energi. 

I samtale med Connie Hedegaard, Jesper Theilgaard, Anne Glad, Rane Willerslev og ni andre danskere, der er engagerede i klimadagsordenen, har Lise Vestergaard skabt værkerne, der alle er bundet sammen med et afsnit i podcastserien ”Be More – Use Less” og en række helt konkrete og anvendelige ideer til, hvordan vi bliver nogle mere bæredygtige verdensborgere. 

Som omrejsende udstilling kommer ”Be More – Use Less” rundt i landet, hvor sanserne vækkes af værkerne og samtaler, der inspirerer til, hvordan vi kan forbruge mindre og dermed være mere for klimaet og hinanden. 

Handling bag ordene

EWIIs vision er at engagere danskerne i den grønne omstilling. Med ”Be More – Use Less” genstarter vi samtalen om klimaet og vores forbrug. Og EWII gør det uden den løftede pegefinger. Alene kan man gøre en forskel. Sammen kan man starte en
forandring.

 

Lise Vestergaard bruger sin kunst som en glo-bal stemme for at skabe opmærksomhed og til at opfordre til handling omkring bæredygtighed.
Det er Lises vision at skubbe til holdninger, vaner og overbevisninger, og at give anledning til at handle og skabe de helt nødvendige forandringer, der skal til for at gøre jorden mere bæredygtig. 

 

”Be More – Use Less” er en bevægelse, som alle kan deltage i. Vores håb er, at vi gennem den rej-sende udstilling, værkerne og den samtale de ska-ber, kan give gode råd og inspiration til, hvordan vi alle sammen kan gøre en indsats for klimaet og en grønnere hverdag. 

THE SITE IS BEING UPDATED. MORE TO COME.... >>

YOU CAN WRITE FOR INTEREST AT INFO@LISEVESTERGAARD.DK

bottom of page