top of page

FOREDRAG

& WORKSHOP

KREATIVITET ER GRUNDLÆGGENDE FOR AL

FREMTIDIG UDVIKLING OG TRIVSEL?

Kunststrateg Lise Vestergaard er nu aktuel med et nyt og involverende foredrag, hvor leg og kreative processer bruges til at udvikle medarbejdernes og virksomhedens potentiale. Ved at inddrage kreativitet og visuelle teknikker som et bærende element slippes selvkontrollen, og der skabes plads til autenticitet, udvikling og skabertrang – drivkraften i ethvert menneske. Foredraget er et praktisk og inspirerende redskab til at konkretisere drømme og visioner i netop jeres virksomhed. Alle deltagere involveres og er selv med til at skabe idéer til at udvikle jeres potentiale og skabe større trivsel i virksomheden. Resultatet giver jer input til nye kreative redskaber, som kan integreres i jeres dagligdag. 

Virksomheder har udtalt:

Det var imponerende at opleve, hvordan generiske værktøjer og en facilitator uden kendskab til "systemet", formår at føre os frem til konkrete og brugbare resultater på forholdsvis kort tid.

Lasse Kamp, Arbejdsmarkedschef,
Jobcenter Kolding

 

”Vi kan give Lise de varmeste anbefalinger, der med hendes sans for det lidt anderledes, engagement og fokus formår at skubbe til udviklingen”.

Karsten Bech, Projektleder på D2i (Design2Innovate) og Kim Aagaard Holm, Designkonsulent på D2i, Designskolen Kolding 

 

”Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål”.

Lui Jensen, Direktør, First Hotel Kolding

Sucess! Besked modtaget.

bottom of page