top of page

ÅRHUS KULTURHOVEDSTAD

LIVE

ART

EVENT


MADE FOR SALLING AARHUS

A LIVE ART EVENT - FIVE PAINTINGS EACH A SIZE 2x3 SQUARE METERS WERE BROUGHT TO LIFE IN JUST FIVE DAYS. THE ARTIST WERE PRESENT - THE LIVE ART EVENT WERE OPEN FOR PEOPLE IN THE STREET TO EXPERIENCE.

DAY ONE: PR - PRESENTATION

BLUEPRINT 1 and 2:

DAY 1 and 2:

DAY 3 and 4: 'FASHION TIME TRAVELLERS'

Viking.jpg

DAY 3 and 4:

Reference:
I forbindelse med Aarhus kulturby 17 har Salling haft fornøjelsen af at samarbejde med kunstneren Lise Vestergaard.
Salling vil gerne bakke op og fejre kulturåret med en Kunst Live Performans i udstillings vinduerne ud mod strøget og tog derfor kontakt til Lise. Da jeg var bekendt med hendes moderne stil, inspireret af grafitti, var jeg ikke i tvivl om, at det var et samarbejde med Lise, der skulle bære projektet igennem.
Da jeg fremlagde ideen til Lise, tog hun med det samme ejerskab i projektet og bidrog med masser af inspiration og engagement. Man er ikke i tvivl om at Lise sætter sig grundig ind i stoffet, og efterfølgende  eksekvere opgaven med professionalisme. Jeg og Salling har været begejstret for samarbejdet med Lise, som affødte en masse anderledes og sjove ideer.
Vi har været meget tilfredse med slutresultatet i Salling og den stemning Lise skabte med sin kunst og tilstedeværelse i vinduerne under projektets udførelse, har givet en masse anerkendelse fra forbipasserende og efterfølgende en masse god medieomtale af Salling. Lise får de bedste anbefalinger med på vejen fra Salling.

AARHUS STIFTSTIDENDE

TV2 ØSTJYLLAND

bottom of page