LIVE

ART

EVENT


MADE FOR SALLING AARHUS

A LIVE ART EVENT - FIVE PAINTINGS EACH A SIZE 2x3 SQUARE METERS WERE BROUGHT TO LIFE IN JUST FIVE DAYS. THE ARTIST WERE PRESENT - THE LIVE ART EVENT WERE OPEN FOR PEOPLE IN THE STREET TO EXPERIENCE.

DAY ONE: PR - REPRESENTATION

BLUEPRINT 1 and 2:

DAY 1 and 2:

DAY 3 and 4:

DAY 3 and 4:

DAY 5:

Heading 6
Reference:
I forbindelse med Aarhus kulturby 17 har Salling haft fornøjelsen af at samarbejde med kunstneren Lise Vestergaard.
Salling vil gerne bakke op og fejre kulturåret med en Kunst Live Performans i udstillings vinduerne ud mod strøget og tog derfor kontakt til Lise. Da jeg var bekendt med hendes moderne stil, inspireret af grafitti, var jeg ikke i tvivl om, at det var et samarbejde med Lise, der skulle bære projektet igennem.
Da jeg fremlagde ideen til Lise, tog hun med det samme ejerskab i projektet og bidrog med masser af inspiration og engagement. Man er ikke i tvivl om at Lise sætter sig grundig ind i stoffet, og efterfølgende  eksekvere opgaven med professionalisme. Jeg og Salling har været begejstret for samarbejdet med Lise, som affødte en masse anderledes og sjove ideer.
Vi har været meget tilfredse med slutresultatet i Salling og den stemning Lise skabte med sin kunst og tilstedeværelse i vinduerne under projektets udførelse, har givet en masse anerkendelse fra forbipasserende og efterfølgende en masse god medieomtale af Salling. Lise får de bedste anbefalinger med på vejen fra Salling.