top of page

FOR

LOVE OR MONEY

2.jpg
'I DON'T WANT MONEY, I WANT CHANGE' 2021
Kolosal_2.jpg
'OPEN YOUR EYES, LOOK WITHIN' 2021

Bagom billedserien 'FOR LOVE or MONEY'. Inspireret af H.C.Andersens eventyr 'Grantræet', om lykke og livsmål.
 

Ude i skoven stod der sådant et nydeligt grantræ; det havde en god plads, sol kunne det få, luft var der nok af, og rundt om voksede mange større kammerater, både gran og fyr; men det lille grantræ var så ilter med at vokse; det tænkte ikke på den varme sol og den friske luft, det brød sig ikke om bønderbørnene der gik
og småsnakkede, når de var ude at samle jordbær eller hindbær; tit kom de med en hel krukke fuld eller havde jordbær trukket på
 strå, så satte de sig ved det lille træ og sagde: "Nej! Hvor det er nydeligt lille!" Det ville træet slet ikke høre.
Eventyret om Grantræet blev udgivet i 1844. Og hvordan har vi egentlig klaret det sien, det med nærvær? Og lever vi efter evne? Noget tyder på, vi ikke gør... WHO har konstateret at stress og depression var en af de største sygdomsfaktorer i 2020.

HOMELESS' - what would the world look like if everybody had more than enough...? 

'BITE' - what would the world look like if everybody had more than enough...?

Skærmbillede 2020-04-29 kl. 16.10.34.png
'HUMAN NATURE' 2020
'Når penge ikke er alt - og alligevel en god mulighed for at handle bæredygtigt'. 'Vi har vanvittig meget magt som forbruger. Vi lever i et velfærdssamfund, vi har overskuddet - så lad os handle til gavn for vores fælles klode ved hver eneste chance, der byder sig. Og også spørge os selv om nødvendigheden af et køb. 
Altså handler/køber vi udfra et fundamentalt menneskeligt behov - eller blot udfra et behov som forbruger? Denne video er et socialt eksperiment. Her har jeg taget temperaturen på danskernes forbrugsvaner, vel mødt med en hvis portion skepsis. Om hvordan vi kan handle - hvis vi pludselig står med ekstra penge på lommen?
 
Hvordan vil du handle på morgendagen?
bottom of page