top of page
Lise_Vestergaard_foredrag.jpg

TALKS

Lise Vestergaard incorporates her paintings into a talk about art, life and climate. She does not like powerpoint, because she thinks it takes away the power... Lises aim is to spread good vibes being connected to the audience and generate good enery.

Her format is unformel and in between colour and grain, there is always room for a laugh.

PORTRAITS_Lise_Vestergaard_BW_RGB_hires_RGB.jpg

KLIMAKUNST

Når kunst giver anledning til bæredygtig handling

 

Den røde tråd gennem Lises liv har været, at hun af både forældre og lærere i skolen er blevet givet plads til at udleve sin naturlige kreativitet. Allerede i de tidlige skoleår fik hun lov til at bruge mere tid end egentlig tildelt, så hun kunne lade hendes forestillinger om det igangværende kunstværk udfolde sig og komme ned på papiret. Lises mor har altid været et forbillede i forhold til sparsommelighed, omtanke og ansvarlighed i forhold til den planet vi lever på. I alle livets aspekter er Lise blevet vist den rigtige vej i forhold til at handle fornuftigt og da Lise selv blev mor, blev de frø, der blev sået i barndommen for alvor vandet og sprang ud i en enorm trang til at sætte et aftryk, der kan ses og mærkes i fremtidige generationer.
Bæredygtighed er pulsen i Lises kunst. I alt, der forlader Lises hånd, hjerne og hjerte, vil der være et stærkt element af inspiration eller provokation, der skal få publikum til at tænke sig om en ekstra gang og meget gerne være blevet skubbet i en retning, hvor den næste dags handlinger har en mindre skadelig effekt på vores jord. Den altoverskyggende vision er at sprede ringe i vandet, så rækkevidden i Lises budskaber kommer helt i selv de fjerneste afkroge og gør en forskel.
En ting er at sætte et aftryk og påvirke gennem budskaberne i Lises kunst. Det er ikke nok. Den måde driver sin virksomhed på, er også fuldstændigt centreret omkring bæredygtighed. Det viser sig blandt i Lises valg i forhold til deltagelse i udstillinger og arrangementer. Gennem sin virksomhed har Lise allerede doneret mere end 100.000 kr. til formål, der ligger hendes hjerte nært og dette beløb vil vokse støt år for år.
Hvis du er nysgerrig på at høre mere kan du nu booke Lise Vestergaard i en ny foredragsrække med start fra juni 2024.

Girl-makes-room-to-create_web.jpg

Artistic Workshop

How to generate idéas and make art that can support a green cause.

bottom of page