top of page

DE SIGER

 

COMPAYA

IT - SMS/MMS

”Når IT og kunst går op i en højere enhed.”  

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg altid har været kæmpe fan af Lise og hendes unikke evne til at fortælle historier og skabe stemninger via hendes kunst. Derfor kom det også lidt som en selvfølge at valget faldt på Lise, da vi stod og skulle have udsmykket vores nye virksomhedslokaler i indre by. Hele processen omkring at få lavet personlige malerier til virksomheden har været en fantastisk rejse, hvor Lise har inspireret og udfordret os ejere hele vejen igennem for at komme frem til bedste resultat. Lise er topprofessionel og kommer altid meget velforberedt. Samtidig er hun dygtig til at lytte og bruge feedback til finpudse oplæg. Altid med smil på læben og det gode humør. Derudover har hun også overholdt alle deadlines, hvilket giver et kæmpe plus i min bog. ”What’s not to like ? De forventninger jeg havde til samarbejde er blevet opfyldt til UG og endda mere til. Jeg kan derfor kun på det varmeste anbefale Lise. Vi har brugt Lise til at stå for al dekoration af unika billeder og kunst direkte malet på væggene. Slutresultatet er ikke kun godt men intet mindre end ’Outstanding’ og taler for sig selv.

Martin Schrøder, Direktør/Partner i Compaya A/S

 

ALKA

FORSIKRING

Vi ønskede at illustrere Alkas arbejde med at være enkle både indadtil og udadtil. Lise Vestergård har tidligere udstillet hos os og var derfor det naturlige valg. Vi har fået indfriet vores forventninger til en løsning, der var anderledes og flottere, end vi havde forestillet os på forhånd. Lise har fanget kernen i vores forenklingsarbejde, og vejen til det færdige resultat var både fleksibel og enkel.

John With, HR-partner, Alka Forsikring

 

 

FIRST

HOTEL

Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Lise havde sat sig grundigt ind i vores hverdag og gjort sig en masse tanker om mulige forandringer. Som en del af sin research boede Lise anonymt på vores hotel for at teste os. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål. Vores fokus med projektet var at nå en ny målgruppe, som vi har fået hjælp til at skære til og få ud over rampen. Helt konkret førte samarbejdet frem til fem nyindrettede businessværelser på hotellet. Det har været et givende projekt, som vi lønner med 5 point ud af 5.

Lui Jensen, Direktør, First Hotel Kolding

 

 

JOBCENTER

KOLDING

Det var imponerende at opleve, hvordan generiske værktøjer og en facilitator uden kendskab til "systemet", formår at føre os frem til konkrete og brugbare resultater på forholdsvis kort tid.

Workshoppen hjalp os til at få indsigt i borgernes behov - set ud fra to forskellige afdelinger. Værktøjerne var effektive ift. at få indblik i hinandens arbejdsgange og finde frem til en samordnet måde at gribe tingene an på i fremtiden - at få tilrettelagt en ny og mere brugervenlig rejse gennem "systemet". Vi fik øjnene op for, at vi kan gøre det meget lettere til fordel for borgerne.

Lasse Kamp, Arbejdsmarkedschef,
Jobcenter Kolding

 

SALLING

AARHUS

I forbindelse med Aarhus kulturby 17 har Salling haft fornøjelsen af at samarbejde med kunstneren Lise Vestergaard.
Salling vil gerne bakke op og fejre kulturåret med en Kunst Live Performans i udstillings vinduerne ud mod strøget og tog derfor kontakt til Lise. Da jeg var bekendt med hendes moderne stil, inspireret af grafitti, var jeg ikke i tvivl om, at det var et samarbejde med Lise, der skulle bære projektet igennem.
Da jeg fremlagde ideen til Lise, tog hun med det samme ejerskab i projektet og bidrog med masser af inspiration og engagement. Man er ikke i tvivl om at Lise sætter sig grundig ind i stoffet, og efterfølgende  eksekvere opgaven med professionalisme. Jeg og Salling har været begejstret for samarbejdet med Lise, som affødte en masse anderledes og sjove ideer.
Vi har været meget tilfredse med slutresultatet i Salling og den stemning Lise skabte med sin kunst og tilstedeværelse i vinduerne under projektets udførelse, har givet en masse anerkendelse fra forbipasserende og efterfølgende en masse god medieomtale af Salling.
Lise får de bedste anbefalinger med på vejen fra Salling.

Dekorationschef i Salling Aarhus
Merete Nørgaard
.

 

 

ak83

ARKITEKTER

Hvad giver man til manden der kan købe næsten alt?

I forbindelse med Jysks grundlægger Lars Larsens 40 års jubilæum, har vi spurgt Lise Vestergaard om hun kunne lave et billede.

Vi ønskede et billede som illustrer virksomheders ånd, og ak83 arkitekters relation og gode samarbejde med Jysk igennem 33 år.

Lise har løst opgaven helt fantastisk med et stærkt og flot visuelt udtryk. I billedet har Lise Vestergaard virkelig fanget Jysk, Lars Larsens og ak83 arkitekters relation og fælles historie. Samtidig har hun sikret, at det visuelle udtryk afspejler jysks værdier.

Vi kan klart anbefale Lise Vestergaard, og tak for det flotte resultat.

Morten Degner Dahl, partner ved ak83 arkitekter

 

PULZ

JEANS

We thank you - you did a beautiful job for us and we are so proud! We give you our warmest recomandations.

PULZ JEANS

Af hjertet tak for den smukke bagvæg du har malet for os på Pulz Jeans stand.

Lena Christensen, Designer PULZ Jeans.

 

 

ORANGO

DIGITAL

Vi valgte at kontakte Lise på grund af hendes unikke stil. Vi så muligheden for at bruge hendes kunstneriske tilgang og visuelle fortolkning som et led i vores egen markedsføring. Gennem det unikke værk, der er blevet lavet til os, viser vi vores egen måde at tænke kreativt på. Vi er 'more than just design'.

Jesper Stilling Müller Hansen,
Salgschef/Medejer, Orango

'For os var såvel processen med at skabe billedet og selve billedet meget vigtig, og vi er vældig glade for begge dele. Selvet billedet blev mere indholdsrigt, mere fortællende og langt 'lækrere', end vi havde turde håbe. Processen skabte både refleksion, udfordrede os, gjorde os skarpere på, hvad vi ønsker at være, og sidst men ikke mindst var det sjovt! En vigtig refleksion er, at kunderne synes, at det er meget sjovere at høre vores historie, når den fortælles ud fra billedet.


Morten Tingskou, Indehaver'.

 

SMUKFEST //

RENOSYD

 

ASTELLAS

PHARMA

I Lise Vestergård har vi en forlængelse af de kompetencer, vi ikke selv besidder: Kreativitet, grafisk og kunstnerisk snilde samt en genial idérigdom. Det er i høj grad Lises fortjeneste, at hun meget hurtigt er i stand til at afkode os som kunde og leverer varen! Det er en stor fornøjelse at have en så glad og autentisk personlighed i Lise som vores samarbejdspartner.

Tina Kepka, HR-direktør, Astellas Pharma

Hvad sker der? En skraldedirektør præsenterer kunst midt i en skov... Anledningen er et fantastisk projekt med Smukfest og kunstner Lise Vestergaard, der sætter fokus på Bæredygtighed. Et smukt eksempel på, hvordan Renosyds strategi “Fra affald til værdi” får et helt konkret udtryk gennem kunsten - og et smukt eksempel på et 40-årigt ægteskab mellem Smukfest og Renosyd.

Annemette, Direktør, Renosyd

 

 

VIRBAC

DK-NK-SV

Lise Vestergård har været katalysator i et workshop-forløb i Virbac, hvor det danske, svenske og norske team har arbejdet med strategi og værdisæt i virksomheden. Lise har været en stor hjælp for hele teamet i Virbac i vores arbejde med at visualisere vores strategi. Med stor idérigdom og professionalisme samt en unik sans for at fornemme vores behov og hjælpe os til at finde vores eget udtryk, har Lise formået at ramme 'spot on' og kanalisere vores energi frem til et flot resultat. Lise er dygtig til at holde fokus, og samtidig er hun klar med et smil på læben og sans for det lidt anderledes, der kan gøre en positiv forskel.

Lisa Pontoppidan, Adm. direktør,
Virbac Danmark (Gazelle virksomhed 2013)

 

DESIGNSKOLEN

KOLDING

Designskolen Kolding som ekstern designkonsulent og facilitator. I den position har hun med succes udviklet og gennemført flere vigtige workshops for virksomheder, som gerne ville lære omkring værdien af design og kreativitet. Lise har med sin unikke og professionelle tilgang bidraget meget positivt til både de deltagende virksomheder og projektet i øvrigt.

Vi er meget glade for vores samarbejde med Lise, og det aftryk hun har været med til at sætte på projektet. Vi kan give Lise de varmeste anbefalinger, der med hendes sans for det lidt anderledes, engagement og fokus formår at skubbe til udviklingen.

Karsten Bech, Projektleder på D2i og
Kim Aagaard Holm, Designkonsulent på D2i,
Designskolen Kolding

 

LØKKEN 

BYMUR

En stor tak til Dig Lise for dit store engagementet og store kreative sans i gennemførelse og udførelse af Løkken By mur ”Blown away” .

Det har været en stor fornøjelse at være vidne til din professionelle tilgang i dit kreative flow og arbejdsmåde og ikke

mindst samarbejdet har været en fornøjelse!

Det lykkedes Lise at ramme Løkkens DNA i motivvalget og hun har været eminent til at indgå i løbende dialog på stedet med byens borgere. Vi har i høj grad fået indfriet vores forventninger til byens kunstværk.

Jonna Liv, Formand, Kulturhus Løkken 

 

Statsminister_1.jpg

Site is being updatet

bottom of page