2021 

KVINDE, KUNST

OG KLIMA

KVINDE, KUNST & KLIMA handler om livet som kunstner og klimaaktivist. Her fortæller jeg blandt andet om kolbøtte- og brødrister-effekten, om det at værdsætte hvad som er, og holde fest og fast i processen og ikke fortabe sig i målet. Hvorfor det er vigtigt at prioritere kreativitet og den umiddelbare inspiration - dele som har formet det uafhængige liv, jeg lever i dag - og som jeg så gerne vil dele ud af. 

KUNST - for sagens og kunstens skyld
Tid, penge, anerkendelse var engang ego-styret betingelser. I dag ønsker jeg, kunsten for kunstens skyld og med et grønt fokus der giver anledning til bæredygtig handling.

KLIMA - en fælles sag
Naturen har brug for vores opmærksomhed og nærvær. Vi har ikke længere råd til at leve på bekostning af naturen, vi må smide vores ego over styr for at sikre en bæredygtig levevis så vores børn forhåbentlig kan få en tålelig fremtid.

Skærmbillede 2018-12-07 kl. 16.35.47.png
Pict_22 (1).jpg
Booking af foredrag sker via
Athenas som booking bureau.
Skriv i kontaktformularen tv. eller
ring på telefonnr: 35 11 21 31
På forhånd tak!

Sucess! Besked modtaget.

'Tjener der er plastik i min suppe... Verdenshavene har fem enorme plastiksupper  - i det nordlige Pacific alene er plastikmængden alene på rundt regnet 100,000 tons plastik. De fem verdens supper tilsammen udgør et areal svarende til Afrika.  Materialet brugt i billedet er singleuse plastik, fundet ved hjælp af miljøkajakken  Greenkayak (Miljøkajakken). (Size 90x90 cm)

KUNSTEN SOM FORMIDLER

TJENER DER ER PLASTIK I MIN SUPPE...

Vi lever i en plastikkrise. Vi har haft en forbrugsfest med plast og nu kommer tømmermændene. Det meste af den plast, vi har udledt til naturen, siden vi begyndte at anvende materialet, er stadig at finde derude. 'Tjener der er plastik i min suppe' er et værk i billedeserien som refererer til de enorme plastiksupper der findes i havene. Vi finder plast på de dybeste steder i havet, i de fleste havfugle, i fisk, muslinger og plankton og sågar i honning, vin og øl. Plasten kommer tilbage til os mennesker i vores kost. Foredraget skildre problemstillen omkring plast og giver samtidig bud på hvad vi kan gøre for ændre adfærd så kommende generationer forsat skal ha' mulighed for at ernære sig af havets ressourcer.

I foredraget vil der også blive nævnt andre sager og projekter som har høstet opmærksomhed i samarbejde med miljøorganisationer og virksomheder. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

Waiter_soup.jpg

Thanks! Message sent.

NÅR KREATIVITET

ER KILDEN

TIL GLÆDE

KREATIVITET ER GRUNDLÆGGENDE FOR AL

FREMTIDIG UDVIKLING OG TRIVSEL?

Kunststrateg Lise Vestergaard er aktuel med et involverende foredrag, hvor leg og kreative processer bruges til at udvikle det bedste potentiale. Ved at inddrage kreativitet og visuelle teknikker som et bærende element slippes selvkontrollen, og der skabes plads til autenticitet, udvikling og skabertrang – drivkraften i ethvert menneske. Foredraget er et praktisk og inspirerende redskab til at konkretisere drømme og visioner. Alle deltagere involveres og er selv med til at skabe idéer til at udvikle deres potentiale og skabe større trivsel. Resultatet giver dig kreativ indsigt og input til nye kreative redskaber, som kan integreres i  dagligdagen. 

Virksomheder har udtalt:

Det var imponerende at opleve, hvordan generiske værktøjer og en facilitator uden kendskab til "systemet", formår at føre os frem til konkrete og brugbare resultater på forholdsvis kort tid.

Lasse Kamp, Arbejdsmarkedschef,
Jobcenter Kolding

 

”Vi kan give Lise de varmeste anbefalinger, der med hendes sans for det lidt anderledes, engagement og fokus formår at skubbe til udviklingen”.

Karsten Bech, Projektleder på D2i (Design2Innovate) og Kim Aagaard Holm, Designkonsulent på D2i, Designskolen Kolding 

 

”Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål”.

Lui Jensen, Direktør, First Hotel Kolding

Success! Message received.