KUNSTEN SOM FORMIDLER

TJENER DER ER PLASTIK I MIN SUPPE...

Vi lever i en plastikkrise. Vi har haft en forbrugsfest med plast og nu kommer tømmermændene. Det meste af den plast, vi har udledt til naturen, siden vi begyndte at anvende materialet, er stadig at finde derude. 'Tjener der er plastik i min suppe' er et værk i billedeserien som refererer til de enorme plastiksupper der findes i havene. Vi finder plast på de dybeste steder i havet, i de fleste havfugle, i fisk, muslinger og plankton og sågar i honning, vin og øl. Plasten kommer tilbage til os mennesker i vores kost. Foredraget skildre problemstillen omkring plast og giver samtidig bud på hvad vi kan gøre for ændre adfærd så kommende generationer forsat skal ha' mulighed for at ernære sig af havets ressourcer.

I foredraget vil der også blive nævnt andre sager og projekter som har høstet opmærksomhed i samarbejde med miljøorganisationer og virksomheder. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

FORESPØRG PÅ FOREDRAG

'Tjener der er plastik i min suppe... Verdenshavene har fem enorme plastiksupper  - i det nordlige Pacific alene er plastikmængden alene på rundt regnet 100,000 tons plastik. De fem verdens supper tilsammen udgør et areal svarende til Afrika.  Materialet brugt i billedet er singleuse plastik, fundet ved hjælp af miljøkajakken  Greenkayak (Miljøkajakken). (Size 90x90 cm)

NÅR KREATIVITET

ER KILDEN

TIL GLÆDE

KREATIVITET ER GRUNDLÆGGENDE FOR AL

FREMTIDIG UDVIKLING OG TRIVSEL?

Kunststrateg Lise Vestergaard er aktuel med et involverende foredrag, hvor leg og kreative processer bruges til at udvikle det bedste potentiale. Ved at inddrage kreativitet og visuelle teknikker som et bærende element slippes selvkontrollen, og der skabes plads til autenticitet, udvikling og skabertrang – drivkraften i ethvert menneske. Foredraget er et praktisk og inspirerende redskab til at konkretisere drømme og visioner. Alle deltagere involveres og er selv med til at skabe idéer til at udvikle deres potentiale og skabe større trivsel. Resultatet giver dig kreativ indsigt og input til nye kreative redskaber, som kan integreres i  dagligdagen. 

Virksomheder har udtalt:

Det var imponerende at opleve, hvordan generiske værktøjer og en facilitator uden kendskab til "systemet", formår at føre os frem til konkrete og brugbare resultater på forholdsvis kort tid.

Lasse Kamp, Arbejdsmarkedschef,
Jobcenter Kolding

 

”Vi kan give Lise de varmeste anbefalinger, der med hendes sans for det lidt anderledes, engagement og fokus formår at skubbe til udviklingen”.

Karsten Bech, Projektleder på D2i (Design2Innovate) og Kim Aagaard Holm, Designkonsulent på D2i, Designskolen Kolding 

 

”Det har været en inspirerende oplevelse at møde Lise. Hun hjalp os med at afklare, hvilken vej vi skulle gå og stillede nogle provokerende spørgsmål”.

Lui Jensen, Direktør, First Hotel Kolding

CREATIVE environment

cooperation with

FURTHER DETAILS SEE THE LINK BELOW:
>> An INSPIRATIONAL SPEAK

'AN CREATIVE ENVIROMENT CREATES CREATIVE PEOPLE...'

BLIV EN

SUCCES PÅ

6O MIN.

Vi lever i et samfund, der stiller os alle sammen overfor et ubønhørligt krav - at være en succes. Vi skal enten skabe misundelse hos andre eller selv gå ned med stress... men findes der en snedig genvej? Det kan du blive klogere på gennem én times interaktivt foredrag med kunstneren Lise Vestergaard og komikeren Sebastian Dorset.         

På humoristisk vis vender de op og ned på vores ambitioner, vores succeskriterier, samt måden vi taler om dem på. Og når de 60 minutter er gået, garanterer de, at du både føler dig godt underholdt og har fået tilværelsen delt op i sunde, små overskuelige blokke, der hver rummer deres egen smutvej til succes. Alt dette på bare 60 minutter.

 

Sebastian Dorset har optrådt over tyve år for alle, der har haft lyst til at høre ham, samt en del andre. Han har underholdt publikum på alle størrelser fra 2 personer til tusindvis af tilskuere. Udover stand-up komikken er han en yderst erfaren klummeskriver og tekstforfatter.

 

Lise Vestergaard er udøvende kunstner og visuel formidler. Hun arbejder med virksomheds-udsmykninger ud fra devisen om, at ‘et inspirerende og kreativt arbejdsmiljø skaber inspirerende og kreative medarbejdere’. Derudover faciliterer hun kreative processer for at fremme trivsel, succes og skabe fokus på mål og visioner.

Booking af foredrag sker via
Athenas som booking bureau.
Skriv i kontaktformularen tv. eller
ring på telefonnr: 35 11 21 31
På forhånd tak!