top of page

Sommerudstilling ved Galleri A, nordjylland 07.07.18

For LOVE or MONEY: Sommerudstilling

EN HJEMLØS VISTE MIG VEJ

Det var i mødet med en hjemløs i Londons undergrund, jeg blev klogere på hvilken vej jeg selv skulle gå. Det blev et møde som skabte mig et klarsyn i en kaotisk tid. Jeg følte hele tiden, at jeg manglede noget. Intet var godt nok og alting, livet og meningen med det hele lå altid lige om det næste hjørne. Mødet med den hjemløse gav mig en pludselig ro og for første gang i lang tid følte jeg mig fri.

Det var samtalen og alle de rammende ting han sagde der gav mig ro. Da jeg spurgte ham om han mon havde et godt råd, svarede han: 'Give a man a fish, and you feed him for a day. Teach a man to fish, and you feed him for a lifetime.' Med ét blev det klart at jeg stod overfor en mand som var stået af rotteræset, den evige jagt på succes, lykke og 'FAME' - og han havde med sin situation et brændende budskab.

At modtage penge for at klare dagen og vejen var ikke hans egentlige formål. Det handlede om fællesskab og nærvær. Jeg blev mindet om at det mest dyrebare i livet er omsorg, NÆRVÆR og det at være med-menneske! Så hvis du til tider overvejer at sende et smil eller gribe en samtale med en fremmed - så kan jeg kun sige, GØR DET :) - måske er det din historie eller en andens nærvær som gør forskellen...

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page