top of page

DON'T WASTE IT

.

Tjener - der er plastik i min suppe...

Når jeg er ude at løbe, finder jeg altid 5-10 løse plastikposer, som ligger rundt om i gadebilledet. Plastikposer, som jeg ved, ender i Københavns kanaler og videre ud i havet, hvis vi ikke samler dem op. Og plastik i verdenshavene har konsekvenser for klimaet, havets dyr og kan ende i vores middagsmad. Så hvad gør vi? Jeg tog en snak med miljøorganisationen Plastic Change’ stifter og miljøbiolog Henrik Beha Pedersen, som gør en forskel i kampen for at kommende generationer fortsat skal kunne ernære sig af havets ressourcer og spise fisk og muslinger uden plastikindhold. En sag jeg gerne støtter. Derfor har jeg i samarbejde med Plastic Change lavet en vandreudstilling, som viser, hvad det er vi står overfor, og hvad vi kan gøre. Vandreudstillingen kan lejes fra den 1. januar 2019. Ønsker du og din virksomhed at støtte denne sag og give jeres medarbejdere et indblik i, hvordan vi kan skabe en forandring - se mere her : https://lnkd.in/diVpGpV Tak fordi du tænker på fremtiden!

Billede: Verden har fem enorme plastik-supper i oceanerne - tilsammen har de størrelsen af Afrika. Materiale, singleused plast i billedet er fundet med hjælp fra Green Kayak (Miljøkajakken)

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page