'Jeg går på det lille hus for at se på kunst...?' Bomhus blev til billedhus

April 11, 2018

 

Galleri Bomhuset og nye værker.

Bomhuset på Amagerbrogade 16 har eksisteret siden 1920. Sådanne bomhuse har der været ved de fleste indfaldsveje til København og andre steder på hovedlandevejene. De brugtes til betaling af afgift for benyttelse af vejen (bidrag til vedligehold). I dag er Bomhuset blevet til et 'billedhus', et galleri der repræsenterer danske såvel som internationale kunstnere - kendte som mindre kendte. Galleri Bomhus primære fokus er rettet mod markante kunstnere fra den helt unge generation.

 

Det næsten 100 gamle, topcharmerende og hyggelige bomhus emmer af historie og nærvær! Og der er billeder for enhver smag... Lige nu kan du nu se de seneste billeder fra ‘posterwall’- billedrække som er skabt ud fra begreber som glæde, mening og tid. Eksempelvis billedet 'JOY' - Let your heart sing, en note om at tømme hovedet og lytte til hjertet. På glædeligt gensyn! Galleri Bomhuset, Amagerbrogade 16A, har åbent i weekenden fredage 16.00-18.00 og lørdage 12.00-14.00. kontakt@galleribomhuset.dk

 

Tak til Galleri Bomhuset!

 

Billedkunstner Lise Vestergaard :)

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 30, 2018

April 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square