TRASH ART i samarbejde med Carlsberg

May 8, 2019

Tak til Carlsberg og skraldeholdet, Emilie Lilja, Jeppe Boel , Felixt Smith, Henrik Beha Pedersen & Tobias Weber ved Green Kayak, Kayak Bar og alle deltagere der mødte op trods vind & vejr. Der blev samlet skrald i Københavns kanaler i alt 300 kg. Heraf blev dele forvandlet til TRASH ART, yeah. Af alt det affald vi finder i kanalerne er 80% plastik. Carlsberg har fjernet plastemballagen på deres six-pack og reducerer mængden af plastik, svarende til ca. 1000 ton plastik om året. Må flere producenter følge med! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

December 30, 2018

April 30, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square