top of page

Jeg valgte passionen for at få mere glæde i livet.

Da jeg skulle være mor, tog jeg springet fuldt og helt og meddelte mine kunder, at jeg efter barsel ville dedikere mig 100% til billedkunsten. Som udgangspunkt valgte jeg det sådan, fordi jeg kunne mærke begejstringen og glæden i arbejdet - og med tanke på og ansvar for at den glæde og begejstring også ville komme min datter og mine nærmeste til gode, gav det rigtig god mening at følge den vej.

Jeg frygtede reaktionerne fra kunderne, da jeg bragte nyheden - og til min forbavselse var en af reaktionerne: ‘det har vi ventet på, og vi har netop et billedprojekt til dig’. Det var, som om andre havde set det, før jeg selv gjorde. Desuden havde flere og flere gennem årerne booket mig til projekter med omdrejningspunkt i billedkunsten og endda kaldt mig billedkunstner, før jeg selv turde sige det højt. Jeg troede nok ikke helt på, at det var muligt at udleve min passion - og leve af den...

Og apropos det her med at ‘leve af det’ - det var ofte et spørgsmål, jeg fik stillet til en start - og det var selvom, jeg stod der oprejst lige for øjnene af folk og trak vejret.

Hvad vil det egentlig sige at leve af noget? At leve af sin begejstring og passion er noget jeg af hjertet ønsker for alle! Og der behøver ikke at være langt fra ord til handling - det bestemmer vi i grunden selv. Jeg slap frygten, glemte for en stund at tænke på alt det, der kunne gå galt og i stedet for fokuserede jeg på, hvad der kunne gå godt - og hvorfor skulle min passion ikke kunne bringe mig samme forsørgelse som noget andet. Hvorfor skulle disse to ting netop ikke gå hånd-i-hånd? I dag er jeg lykkelig for at jeg gik all-in på min passion - billedkunsten! Og jeg kan ikke anbefale det nok - at vælge passionen og glæden i livet.

Så går du også med en drøm om at bruge din kreativitet, så vil jeg bare sige, at det aldrig er for sent. Jeg valgte min passion, stoppede efter mange år som selvstændig AD’er, da jeg var 38 år - og i dag lever og leger jeg bedre end nogensinde før.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page